Saturday, August 25, 2007

Sköna september - del 2 - Fyra nya serier

Det kommer ju även lite nya program denna säsong och många pilotavsnitt finns redan att få tag på, om man har lust med det. Men jag tänker nöja mig med att läsa på lite om serierna.



Chuck - Actionkomedi - Premiär 24:de september
Nerdiga singeln (som Hollywoodvanan trogen ser ganska bra ut) Chuck får ett mail från sin gamla collegepolare. Det innehåller en gåta han snabbt löser, varpå han får se en lång film med massor av olika klipp. Problemet är bara att gamla kompisen är en nu död agent, och Chuck får både CIA och NSA efter sig.
Jag har sett första avsnittet, och även om det inte var fantastiskt på något vis ska jag nog ge den en chans.
Skapare
Josh Schwartz (The O.C.)
Chris Fedak
Skådisar
Zachary Levi (Inte helt perfekt)
Adam Baldwin (Firefly)
Yvonne Strzechowski

Reaper - Komedi - Premiär 25:e september
Sam är en redig slacker, hans föräldrar har aldrig varit på honom om någonting utan låtit honom göra vad tusan som helst. På sin tjugoettårsdag får han reda på varför. Hans föräldrar har sålt hans själ till Satan och nu är det dags att betala för det. Sam får helt enkelt finna sig i att jobba som prisjägare för Mörkrets Härskare.
Låter lite som en blandning mellan Supernatural och Dead Like Me och när Satan dessutom spelas av Ray "Leland Palmer" Wise och Kevin Smith har regisserat måste jag ju glo!
Skapare
Tara Butters (Ed)
Michele Fazekas (Ed)
Skådisar
Ray Wise (Twin Peaks)
Bret Harrison (Freaky Finnertys)
Missy Peregrym (Heroes)

Cavemen - Sitcom - Premiär 2:a oktober
Vi får följa tre grottmän i dagens USA, som inte riktigt har lärt sig att acceptera den här typen av människor ännu. Frontmannen Joel är tillsammans med fina flickan Kate, som kommer från en konservativ familj. Gissa vad de tycker om Joel och hans gäng!
Jag har tyvärr sett första avsnittet. Det var riktig skit med förutsägbara skämt och situationer. Smacka bara ihop alla fördomar och den syn jänkarna har på svarta och mexikanare så har du grottgubbarna. De har verkligen gjort det enkelt för sig.
Skapare
Joe Lawson
Skådisar
Bill English
Sam Huntington (Superman Returns)
Kaitlin Doubleday (Catch Me If You Can)

Samantha Who? - Komedi - Premiär 15:de oktober
Sam råkar ut för en bilolycka och när hon vaknar upp efter en åttadagarskoma inser hon att hon har totalt minnesförlust. Sakta börjar hon försöka få tillbaka sitt liv, men hon upptäcker att hon var en ganska otrevlig person och att olyckan antagligen var planerad. Men av vem?
Serien känns som något man slöglor på i väntan på att något bättre ska börja på samma kanal.
Skapare
Don Todd
Skådisar
Christina Applegate (Våra värsta år)
Barry Watson (Sjunde himlen)
Jennifer Esposito (Spin City)

Det får räcka för denna gång. Luska reda på fler nyheter på www.tv.com.

No comments: