Monday, May 28, 2007

Så du tror att du kan dansa?


Förra året vann Benji (till vänster på bilden) amerikanarnas hjärtan, och nu har alltså en ny säsong av megasuccén So You Think You Can Dance har startat. Den brokiga juryn, men bitske britten Nigel och Mary - The Queen of Scream - i spetsen och programledaren Cat Deely är tillbaka, men i första avsnitten får vi även återse förra säsongens topp 20-deltagare Stanislav och oförglömlige Sex. Stan är där för att vara partner åt sin syster, som hänförde domarna med sin sexighet och teknik, medan Sex är där för att... Ja, vem vet? Han var lika tjusig som förra året, med röda glasögon och shorts, och dansade ungefär lika snyggt. Där var även hans mamma som började smågräla lite med Nigel efter att han hade nekat Sex biljett till Vegas och sagt att han inte hade en framtid som dansare.



Vi fick redan se hela två snyfthistorier, den första var om Heather som haft två höftoperationer och blivit tillsagd av läkarna att sluta dansa. Den andra handlade om Hanna, som under ett bröllop sett hur golvet brustit, byggnaden rasat ihop och sedan fallit, tillsammans med hundratals andra, tre våningar och begravts under vad som var kvar av huset. Tjugofyra dog och ungefär trehundrafemtio skadades. Själv blev hon allvarligt skadad och har kämpat sig tillbaka till scenen. Vi fick till och med se händelsen, från bröllopsvideon. Båda gick vidare till Vegas.

Men underligast var ändå Dancing Derrick, som var först ut på scen och senare, när han blivit dissad av juryn, visade lite mer av sin talang. Den karl'n verkade ha tappat alla sina muttrar, och hoppade mest okontrollerat runt. Han körde med moves som "Got the q-tip, throw it away", "Air plane turbulence" och "Flip the burger, french fries".



Mer Dancing Derrick på Youtube.

No comments: